Vonkenstein

Vonkenstein is een zoon van legende Ferro en komt uit een Havidoff moeder. Deze combinatie werd door de heer Vonk, fokker van Vonkenstein, 2 keer toegepast. Vonkenstein haalde de verrichtingstest en heeft in de allerlaatste fase geen groen licht gekregen vanwege zijn karakter. Vonkenstein werd als 7 jarige aangekocht door Jurjen en Grieteke. Grieteke heeft altijd in de prachtige zwarte geloofd en heeft hem alle tijd gegeven om zich te ontwikkelen. Vonkenstein werd Grand Prix dressuur en heeft momenteel onder het zadel van Kim Noordijk zijn draai gevonden op weg naar Junioren/Young Riders. Vonkenstein is nog steeds eigendom van ons.

Flabbergasted OSN (Fashion Hill)

Flabbergasted dankt zijn (nieuwe) naam aan de wijze waarop hij bij ons is gekomen. Long story>voor meer info bel maar een keer. Deze zoon van Uphill heeft het fantastische karakter van zijn vader meegekregen en is sinds oktober/november 2015 bij ons in Veendam. In september 2016 mocht Flabbergasted OSN deelnemen aan het NK te Ermelo en behaalde daar een prachtige score van dik 67% in de klasse Z2. Inmiddels is deze prachtige stoere bruine Lichte Tour geklasseerd maar maken we nog gebruik van de mogelijkheid om flexibel te starten zodat wij hem niet overvragen. Wij zijn zeer voorzichtig met hem. Een strandrit/buitenrit genieten we ook van namelijk.

Evieta Corieta Texel

Deze vosdochter van de hengst Jazz komt uit een Burggraaf moeder van het eiland Texel. De grootramige merrie heeft het ster en prokpredicaat al sinds 3 jarige leeftijd in bezit en daar is inmiddels ook het sportpredicaat aan toegevoegd. Zij loopt in de sport in de klasse ZZL met winstpunten. Eef, zoals ze hier genoemd wordt, is inmiddels drachtig van Toto Jr en wij hopen in de loop van volgend jaar een prachtig veulen van haar en Toto Jr in de weide te hebben.